Royal Brinkman heeft een nieuwe online tool gelanceerd: de Onderdelenzoeker. Met de Onderdelenzoeker kunnen telers in maximaal drie stappen het juiste onderdeel vinden voor een tuinbouwmachine of -installatie. Op deze manier kunnen telers makkelijker en sneller onderdelen opzoeken voor hun apparaten. De Onderdelenzoeker is beschikbaar op de webshop van Royal Brinkman.

De Onderdelenzoeker loodst telers in slechts drie stappen naar de juiste machine of installatie. Vervolgens biedt de tool een overzicht van de beschikbare onderdelen voor de geselecteerde machine of installatie. Daarnaast weergeeft de Onderdelenzoeker ook de onderdelentekening van het apparaat, waardoor telers aan de hand van het referentienummer eenvoudig het juiste onderdeel kunnen selecteren en bestellen in de webshop. Het hulpmiddel biedt zo nog meer gemak, waardoor een storing sneller kan worden opgelost.

Uitbreiding

Op dit moment bevat de Onderdelenzoeker ruim 6000 onderdelen en achter de schermen wordt er hard aan gewerkt om dit aantal verder uit te breiden. De Onderdelenzoeker zal dan ook structureel aangevuld worden met meer apparaten. Ideeën en tips vanuit telers zijn hierbij zeer welkom. Royal Brinkman biedt leveranciers van machines en installaties in de glastuinbouw daarnaast de mogelijkheid om hun eigen onderdelen toe te voegen aan de Onderdelenzoeker, om op deze manier de tool verder uit te breiden.

Tekst/foto: Royal Brinkman.

Gerelateerd