Met ingang van 1 september 2019 is Claudia Hölzel benoemd tot Manager Kwekersdiensten en Coöperatiezaken. In deze rol maakt zij deel uit van het Management Team van Royal FloraHolland. Zij volgt Fedor Hoevenaars op, die de functie tot 1 september ad interim vervult.

Hölzel is een manager met een track record in het aansturen van klantgerichte afdelingen bij grote organisaties met een complexe operatie. Zo heeft ze senior management functies bekleed bij onder meer KLM, Randstad en DHL. Recent werkte zij als Operational Director Environmental Services bij Boskalis Westminster Groep.
Steven van Schilfgaarde, CEO Royal FloraHolland, is verheugd met de aanstelling: “Claudia heeft in het verleden bewezen een sterke verbinder te zijn. Ze past daarmee uitstekend bij Royal FloraHolland en de ontwikkeling die we op dit moment als organisatie doormaken. Ik wens haar veel succes en plezier toe in haar functie bij Royal FloraHolland.”

Uitdagingen

De nieuwe manager kijkt ernaar uit bij Royal FloraHolland aan de slag te gaan: “Het is een prachtige coöperatie, die bepalend is voor de Nederlandse en internationale sierteelt. Ik ben opgegroeid in een agrarisch bedrijf en weet dan ook goed welke uitdagingen er liggen bij het runnen van een dergelijk bedrijf. Hierdoor spreekt de serviceverlening aan de leden, de brugfunctie van kwekersdiensten en coöperatiezaken, mij bijzonder aan.”

Gerelateerd